Glass som lyser upp din tillvaro

Glass är inte min enda passion här i livet. Det finns mer. Som lampor. Jag älskar lampor! Så gissa om jag är sugen på att inhandla dessa sötnosar…

Så fina! Skulle kunna tänka mig dessa i flera fönster här hemma i pistagehuset. Inte bara i barnens rum. Skulle göra sig fint i kontoret, tv-rummet… Gärna flera stycken i varje fönster. Gillar att de är söta fastän de är släckta.

Priset ligger på runt 40 pund. Har inte sett dem i någon svensk webbutik, men de finns i denna brittiska alexgarnett.com

 

GlasslampaEftersom jag gillar färg och kitsch finns det dock några lampor som jag är ännu mer förälskad i… Dessa jättevarianter,71 centimeter höga. Jag har sett dem i flera olika utföranden och vet att de även finns med chokladlook. Priset ligger på 50 dollar styck och jag är ruskigt sugen på att beställa en från fredflare.com

Jättelampan finns även som kulglass från en annan fabrikör och till dubbla priset ( se bild ovan). Men jag tycker att den billigare mjukglassvarianten är finare…

 

Tags: , , , , , ,

Author:Camilla Grönbladh

Journalist & fotograf med passion för glass.

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

För oss som älskar glass! Glassrecept och glassnyheter