Nova Lunds gratisglassar anmälda

Gratis glass från Nova LundGilla oss på Facebook och få en gratis glass, skriver Nova Lund på sin hemsida. Men efter klicket visar sig glassarna vara slut. Nu anmäls köpcentret till Konsumentverket, skriver Sydsvenskan.se

Gillamarkeringar är numera hårdvaluta på reklammarknaden och företagen gör allt för att vi ska klicka tummenupp. Ett effektivt sätt att få många gillare är att lova ut gratis presenter.

Ett grepp som köpcentret Nova i Lund anammat. På sin hemsida går de ut och lovar gratis Ben & Jerry-glass till alla som gillar dem på Facebook.

” Vi bjuder på en glass från Ben & Jerry’s! Gilla oss på Facebook och klicka här för att hämta din sms-kupong” står det.

Men den som gör det får inte någon kupong, utan beskedet ” Veckans glassar är slut”. Nova har satt en gräns på hundra glassar i veckan. Men det framgår inte på hemsidan.

En konsument har nu anmält Nova Lund till Konsumentverket för vilseledande reklam och oschysst marknadsföring. Köpcentrets talespersoner har inte kommenterat kampanjen.

Med det sagt, du glömmer väl inte bort att gilla Glassriket på Facebook? 😉

Tags: , , , , , , , , ,

Author:Camilla Grönbladh

Journalist & fotograf med passion för glass camilla@glassriket.se

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

För oss som älskar glass! Glassrecept och glassnyheter