Bodybuilders får glasstillverkare att sova bättre

muskelbyggare och glassfabrikanter hör ihopÄr du en glasstillverkare som lider sömnproblem och dåligt samvete på grund av att du inte vet vad du ska göra av alla dina överblivna äggvitor. Hör upp – Glassriket har lösningen.

Egentligen är lösningen så självklar att det är konstigt att ingen tänkt på det tidigare. Glassfabriker och kroppsbyggarföreningar hör ihop. Två olikheter som bildar en perfekt helhet.

äggvita på dunkI kroppsbyggarforum är den ständiga frågan – vad ska man göra med alla överblivna äggulor? På Glassriket och i baktrådar vill vi bli av med äggvitan. Medan kroppsbyggarna köper tillsatsspäckade äggvitor i enlitersförpackningar, häller glassfabriken ut litervis med äkta vara rakt ner i slasken.

Ni hajar va?  Genom att få glasstillverkaren och bodybuildern att bli polare slipper vi allt svinn, och blir lite lyckligare och sover bättre på kuppen.

För jag mår dåligt varje gång jag slänger en äggvita. Får dåligt samvete varje gång jag ser den lilla slemmiga samlingen i kylskåpet.

En bodybuilderkompis skulle gärna få alltihop – gratis. Eller varför inte i utbyte mot lite färska äggulor…

Så hör upp alla glasstillverkare. Gå till närmsta gym, ta kontakt med den biffigaste tjejen eller killen och fråga om hen är intresserad av lite prima protein. Är du singel och gillar muskler funkar det säkert som en hygglig raggningsreplik… Hör sen gärna av dig till Glassriket och berätta om hur det gått.

Och glassfabriksägare – kontakta lokala gymmet. Kan ni komma överrens blir det säkerligen massor av gratis pr! Ett gym och en glassfabrik i miljövänlig symbios – det är ju en story som alla skulle älska.

Foto: Stock.xchng, Camilla Grönbladh

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Author:Camilla Grönbladh

Journalist & fotograf med passion för glass camilla@glassriket.se

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

För oss som älskar glass! Glassrecept och glassnyheter