Ben & Jerry stämmer porrföretag

Boston Cream Thigh, Peanut Butter D-Cup,  Hairy Garcia… nej, det är inte nya smaker från Ben & Jerry. Det är titlar på ett gäng vuxenfilmer med Ben & Cherry. Nu har glassföretaget lämnat in en stämningsansökan.

Ben & Jerry stämmer porrföretag bakom Ben & CherryBen & Jerry är måttligt roade av DVD-titlarna som Road Distrubutors och Caballero Video marknadsför. Därför har glassbolaget lämnat in en stämningsansökan till domstolen i New York.

Ben & Jerry anser att det rör sig om varumärkesintrång, och att hårdporrfilmerna smutsat ner glassbolagets image genom att imitera både namn, logotyp, smaker och grafisk profil för att sälja sina porrfilmer med titlar som ”New York Fat & Chunky” och ”Chocolate Fudge Babes”

Tags: , , , , , , , , ,

Author:Camilla Grönbladh

Journalist & fotograf med passion för glass camilla@glassriket.se

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

För oss som älskar glass! Glassrecept och glassnyheter