Om Glassriket

Glassriket är en plats för alla som älskar glass. Vi serverar de smaskigaste glassrecepten, de finaste glassbilderna, de senaste glassnyheterna och tips om var man hittar bästa – just det, glassen.

Varför denna hangup på glass, kan man fråga sig.  Jo, för att glass är något som nästan alla tycker om. Något som väcker barndomsminnen, ger svalka, glädje, tröst. Och i vissa fall lite lätt ångest.

Men glass är också en global mångmiljardbusiness där jättarna dominerar och uppstickarna kan ha det svårt. Det är en affärsmöjlighet för småföretagare, en livsstil för en del. För vår del är det en passion. Något vi inte kan vara utan.

I Glassriket är fokus alltid på glass. Så klart. Men inte bara på hur GB:s senaste pinne smakar, eller vilka Siaskopor vi helst stoppar i våfflan. Det skulle ju bli ganska tråkigt.

Nej, Glassriket är en blandningen av allt – livet ur ett glassperspektiv.

Här kan du läsa nyheter, intervjuer, glassrecept, reportage, personporträtt, kåserier, bryderier, glassrelaterade pryltest… ja, allt om glass. Och lite till.

Just det, en sak till. Det går inte att köpa sig omnämnanden i denna blogg. Vill ni att vi testar era produkter gör vi det gärna. Men våra omdömen kan inte styras. Om du är intresserad av att annonsera så skicka ett mejl till info@glassriket.se

Med det sagt önskar jag dig välkomna att dyka ner i vårt artikel- och recept arkiv

Glassiga hälsningar

Camilla Grönbladh
journalist

 

För oss som älskar glass! Glassrecept och glassnyheter