Att bli framgångsrik inom mat och dryck kräver att varje led i processen från beställning av ingredienser till matlagning och leverans fungerar friktionsfritt. Det är lättare sagt än gjort men kan underlättas genom bra rutiner, lösningar för när saker går fel, samt underhåll av maskiner och utrustning. Här är några tips för att undvika problem när du arbetar i storkök, restaurang eller annat inom mat och dryck.
Håll maskinerna i toppskick
Det värsta som kan hända ett storkök är maskiner som slutar fungera. Genom service för storkök med rms minimeras risken att saker går sönder. RMS erbjuder snabba, kostnadsfria reparationer genom deras serviceavtal, årlig besiktning och tillgång till reservdelar för nästan alla stora varumärken inom storkök, till exempel Electrolux, Berkel, Wexiödisk och Fribergs. Med ett heltäckande serviceavtal är du garanterad bästa möjliga hjälp för underhåll och reparation av köksmaskiner.
Arbeta alltid för att förbättra
När saker går som smort är det lätt att hamna i en slags dvala där ingenting kan gå fel. Det är dock alltid bra att ständigt arbeta med förbättringsarbeten, både när det kommer till vardagliga rutiner, processer för leveranser, fakturering och mycket mer. Nästan allt går att förbättra. Diskutera och jämför gärna med andra företag för att få inspiration och lösningar.